Bejelentés a bloggal kapcsolatban

| | ,

Az első bejegyzésem miről is szólhatna másról, mint arról, hogy miről fogok itt írni, milyen terveim vannak az oldal jövőjét illetően, stb.

Most kezdhetném azzal, hogy pontosan arról írok, amiről egy blognak szólnia kell. De ez nem így lesz. A blog lényege az lesz, hogy megosszak apró, de annál fontosabb szösszeneteket az életemből. Ez nem fogja azt jelenteni, hogy minden lényegtelen vackot leírok, pl.: most elmentem ide és ide, vagy éppen a világ fájdalmát érzem. Eleve ezzel senkit sem akarok untatni, másrészt pedig nem tartom az ilyet annyira fontosnak, hogy leírjam.

Most jogosan kérdezhetné akkor mindenki, hogy akkor mégis miről írok? Jelentem, hogy rengeteg más dolog van, amik ráadásul még érdekesebbek is. A teljesség igénye nélkül ez lehet akár egy film elemzése (az én szemszögemből, vagy éppen a hozzászólókéból), vagy éppen egy vásárlás előtti tanács kérés. De ugyanúgy lehet egy jó kirándulásról, vagy később a fontosabb családi eseményekről írni. Ez a listát még folytathatnám, de azt hiszem a főbb dolgokat sikerült érzékeltetni.

A blog további célja az lenne, hogy tájékoztassak mindenkit arról, ha valami változás lesz a fefy.info oldalon. Ebbe az is beleszámít, hogy éppen egy új funkció elkészül. Mivel, mint az már magából a megjelenésből is látható, ez a blog és a fefy.info oldal, azonos motort (saját fejlesztés) használ, így a fejlesztések mindkét helyen megjelennek, vagy legalább is ez a tervem.

Gondolom nem egy ember fejében fordul meg az, hogy miért egyedi motor és miért nem a népszerű wordpress, drupal, e107, stb.? A válaszom erre nagyon egyszerű :) Túl sok a szabadidőm (na persze...). A viccet félretéve: nem hiszem, hogy kötelező lenne egy előre elkészített motort használni. Arról nem is beszélve, hogy így az oldal nem fog olyan részeket tartalmazni, ami feleslegesek, vagy ami nincsenek kihasználva. Mondhatni nem tetszik egyik motor sem annyira, hogy időt öljek a testreszabásukba. Erre lehetne azt mondani, hogy "ha nem tetszik, akkor csinálj jobbat". Na én pontosan ezt szeretném, egyik sem tetszett, hát csinálok egy sajátot. Ez meg vagy jobb lesz, vagy nem, de legalább egyedi lesz.

Végszóként pedig annyit, hogy nem fogom garantálni azt, hogy mindig írok, de nem is akarom, hogy a blog, vagy a másik oldal elvegye az összes szabadidőmet. Ugyanis ezt a szabadidőt nagyrészt szeretném a szeretteimre fordítani, később pedig, ha lesz (én nagyon szeretnék), akkor a kis családomra :).

0 hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás...

Hozzászólás küldéshez jelentkezz be!

Download Vivaldi Today!

Hasznos oldalak, linkek

tutorial.hu

Honlapkészítés, weboldal készítés kapcsán hasznos leírások


WebPillangó

Webprogramozás és grafika, photoshop leírások és kiegészítők


Programozás

fefy.info bejegyzések

Mindent a webről a kezdőktől a profikig bezáróan

Valid XHTML1.0 | valid CSS | 100% tableless
© 2011 - 2024 blog.fefy.info | Az oldal betöltődési ideje: 650ms