Festés, avagy meló ezerrel

| | , ,

Nem is tudom hogyan kezdjem ezt a bejegyzést. Sok minden nem történt az utóbbi napokban, habár azért nem unatkoztam. Elkezdtem ablakot csiszolni, a régi ablakkittet kicseréltem, szívtam a festék gőzét és még sorolhatnám.

Mivel időm, mint a tenger (jó vicc :D), így jött anyu ötlete, hogy fessük le a szobájában az ablakokat (fessük le=fessem le). Két nap alatt sikerült is a négy ablakszárnyat megcsiszolni. Erről mit is lehet mondani... Nyeltem a port a pormaszkon keresztül is, mint ha muszáj lett volna. Csiszolás után jöhetett a kittelés. Mivel életemben először csináltam, kb olyan volt, mint ha gyurmáztam volna (na jó :D olyan volt, mint aki még soha nem csinált ilyet, szóval próbálkoztam). Az első próbálkozások 100%-os csődöt eredményeztek, szóval muszáj volt kitalálni, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Végül meglett a megoldás (miután megcsináltam másfél ablakszárnyat), így pillanatok alatt kész lett a második ablakszárny is. Illetve csak kész lett volna, ha közben nem fogy el a kitt.

Szóval a második napot úgy indítottam, hogy irány a festékbolt,  2200 forinttól meg is szabadultam. A bevásárlás után jöhetett a többi ablakszárny. Kittelés után pedig nekiálltam festeni a fáig lecsiszolt ablakokat. Pechemre az ablak elkezdett szőrösödni, úgyhogy amint megszárad az első réteg, lehet is egyből csiszolni. Tök jó kétszer dolgozni, de ez senkit ne zavarjon. Ha az ablakok megvannak, akkor jöhet még 13 ajtó az ajtókeretekkel együtt, szóval másfél hétig garantált az unatkozás mentesség.

Valamint ha valaki esetleg unatkozna, akkor jöhet a hungarocell díszléceket felragasztani, nem fogok megharagudni érte :P

0 hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás...

Hozzászólás küldéshez jelentkezz be!

Download Vivaldi Today!

Hasznos oldalak, linkek

tutorial.hu

Honlapkészítés, weboldal készítés kapcsán hasznos leírások


WebPillangó

Webprogramozás és grafika, photoshop leírások és kiegészítők


Programozás

fefy.info bejegyzések

Mindent a webről a kezdőktől a profikig bezáróan

Valid XHTML1.0 | valid CSS | 100% tableless
© 2011 - 2024 blog.fefy.info | Az oldal betöltődési ideje: 772ms